Lucka 24: Draken & Julkalendern

Paketöppning i Puttrike.

En enorm grantopp var inböjd genom ett av tronsalens stora målade fönster. Äkta snöflingor föll naturligt nog in och glittrade när de smälte på mattan.

Salen formligen drällde av paket och glada deltagare. Pyras familj räckte med en hand (Pyras..) fram ett platt paket till Nestan. Draken tog lite undrande emot emot paketet, det såg inte ut att innehålla något ätbart. Om det trots allt gjorde det, verkade det alldeles för platt för att vara det minsta mättande. Han öppnade det ändå med viss förväntan.

Inuti hittade han... en ÖPPNAD julkalender?! Nej, för all del, lucka 24 var ännu oöppnad. Men... bakom varje öppnad liten lucka, fanns små märkligt bekanta bilder, Nestan kikade nyfiket närmare. De flesta var på en drake som pysslade med olika saker, andra bilder föreställde... medhjälparna?! Men det är ju JAG! utbrast Nestan häpen. Han hade HAFT en julkalender hela tiden!!

Alla skrattade och flockades kring honom för att bevittna öppnandet av lucka 24. Nestan fnissade lyckligt. Bilden bakom sista luckan visade... en draksvans som stack fram under en Stor Hög av Julklappar!





Kommentarer
Postat av: Mimmi

Kickass! Både julkalendern och Charlieiscoollike! =)

2009-01-05 @ 14:11:13
URL: http://telepatetisk.blogg.se/
Postat av: Mimmi

then, we stirr.. hehe

2009-01-05 @ 14:14:05
URL: http://telepatetisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0