Lucka 8: Oansvarig Personalansvarig

Nestan började dagen med tanken att planera in ett personalmöte med sina nya goda medhjälpare.

Redan tidigt på dagen stördes dock tanken av yrsel, illamående och huvudvärk, ja allmän vimmelkantighet. 
Han var egentligen inte förvånad. En liten fladdermus som provsmakat honom veckan innan hade sagt att det inte var värt besväret, för att han hade så taskiga blodvärden. Nu hade den taskigheten tydligen kommit ifatt honom. Det betydde säkert att han skulle bli tvungen att äta något obehagligt. Troligen ofta och under en längre tid.

För nog VORE det bra att ta ansvar för sig själv innan man började mästra sina medarbetare?
Det var just en sådan sak som Nestan hade för vana att skjuta upp. Fungerade det kortsiktigt, borde det rimligen fungera på flera korta sikter, dvs långsiktigt! Logiskt. Nestan nickade åt sin logik, men genast fick han huvudvärk igen och avbröt nickandet.



Hade inte hans eld sett lite blek ut på sista tiden? Han måste ha ätit för lite flamört? Och eldgräs blir bara inte så bra när det konserveras för att ätas på vintern. Vad gör man då för att få mer värdefullt blod? Och snällare värden? Snällhet... Hm...

Pepparkakor! Är det någon av er som bakat pepparkakor? frågade Nestan.



Kommentarer
Postat av: Wilhelmina

Nestan å jag har precis samma logik; " Fungerade det kortsiktigt, borde det rimligen fungera på flera korta sikter, dvs långsiktigt! Logiskt." Mycket logisk drake, jaaa!



...och jag bakade pepparkakor förra året, gills det?

Jag tänkte nästan bara där på lördagen isf, faktistk... hade varit kul att ta med sig lite till usa. och till dig när vi sen ses på kvällen ^^

2008-12-14 @ 21:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0